Παρακαλώ προωθήστε όπου κρίνεται απαραίτητο.Παρακαλώ όπως βρείτε επισυναπτόμενη την πρόσκληση για την υποβολή
υποψηφιοτήτων για την κάλυψη των κενών θέσεων για το Διατμηματικό
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 'Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και
Πολιτισμού' για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει προ-επιλογή με βάση το φάκελο
υποψηφιότητας και γίνεται με κριτήρια όπως ο βαθμός πτυχίου, η γνώση
ξένων γλωσσών, η κατοχή άλλων μεταπτυχιακών τίτλων, η επαγγελματική
και ερευνητική εμπειρία και οι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά,
οι ανακοινώσεις σε συνέδρια, καθώς και η συνάφεια των προπτυχιακών (ή
άλλων μεταπτυχιακών) σπουδών με το αντικείμενο του ΣΑΤΠ. Όσοι
προεπιλεγούν θα υποβληθούν σε εξέταση στην αγγλική γλώσσα και
προφορική συνέντευξη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017.Οι φάκελοι υποψηφιότητας που θα ληφθούν υπόψη για τη διαδικασία
επιλογής, θα πρέπει είτε να έχουν υποβληθεί δια ζώσης στη Γραμματεία
του ΣΑΤΠ (από την Τρίτη 5/9) ή να έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017
και να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:1. Αίτηση (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΣΑΤΠ tourismculture-pms.uth.gr)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Πίνακας επιλεγμένων βιογραφικών στοιχείων (διαθέσιμος στην
ιστοσελίδα του ΣΑΤΠ)
4. Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου (με ακριβή βαθμό)
5. Βεβαίωση ισοτιμίας διπλώματος ή πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ (για όσους
προέρχονται από πανεπιστήμια του εξωτερικού)
6. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
7. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών. Για τους αλλοδαπούς απαιτείται
και η επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας.Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ,
Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 13:00-19:00 και στο παραπάνω e-mail.
Από τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ
Κατσαφάδου Σωτηρία
Προκήρυξη ΔΠΜΣ \'Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού\' | [06/09/2017] | 214 kB |